Excite

Tip: goedkoop naar Londen vliegen

Een weekend weg, maar niet heel lang reizen of heel erg moeilijk doen? Dan kun je maar het beste goedkoop naar Londen vliegen. Goedkoop, want dan hoef je niet veel vooraf te sparen en Londen omdat het lekker dichtbij is en de meeste mensen wel een woordje Engels spreken.

Vliegtickets scoren

Je kunt goedkoop naar Londen vliegen door gebruik te maken van aanbiedingen van low budgetmaatschappijen. Die aanbiedingen vind je via websites als Skyscanner en Vliegwinkel.nl. Aan de hand van een aantal gegevens over je geplande reis, krijg je zo een goed overzicht van de mogelijkheden. Boeken kan ook direct via de site. Je hoeft daarvoor alleen de aangegeven stappen te doorlopen. Denk eraan dat je meestal ook je paspoortgegevens bij de hand moet hebben, zodat je na het boeken direct je tickets kunt printen.

Andere opties

Als je liever niet gaat voor goedkoop naar Londen vliegen bijvoorbeeld, omdat je niet goed tegen vliegtuigen kunt, dan zijn er natuurlijk ook nog andere betaalbare mogelijkheden. Via Gasamen.nl kun je bijvoorbeeld een busreis of een treinreis boeken. Natuurlijk duurt de reis dan wel wat langer dan wanneer je zou vliegen, maar onderweg is er ook van alles te zien, dus tijdens die reistijd hoef je je geen moment te vervelen. En of je nu vliegt of rijdt: vergeet nooit een reisverzekering af te sluiten voor je vakantie!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020