Excite

Budgetvakantie: goedkoop naar Barcelona vliegen

Herken je het gevoel dat je even lekker op vakantie wil maar dat het er eigenlijk nog geen tijd voor is? Het is nog geen zomervakantie, je hebt er nog niet echt voor gespaard, misschien heb je je vakantiegeld zelfs nog niet binnen. Al die redenen kunnen ervoor zorgen dat je uiteindelijk niet gaat en jezelf toch maar weer even aanspoort om door te werken. Zonde want wist je bijvoorbeeld dat je heel goedkoop naar Barcelona kunt vliegen?

Barcelona: wereldstad

Voor we vertellen hoe je goedkoop naar Barcelona kunt vliegen, is het eerst leuk om iets meer over de stad te weten te komen. Barcelona is, na Madrid, de grootste stad van Spanje en de hoofdstad van Catalonië. De stad is vooral bekend door voetbalclub FC Barcelona maar ook door de leuke boetiekjes. Modeliefhebbers kunnen hier volop genieten van de winkels en de nieuwste trends. Er zijn ook volop bezienswaardigheden te vinden, denk aan de Kathedraal van Barcelona, de Santa Maria del Mar, Palau de la Música Catalana en diverse gebouwen die ontworpen zijn door Antoni Gaudí.

Goedkope tickets

Al zin gekregen om goedkoop naar Barcelona te vliegen? Vind dan snel online goedkope tickets, bijvoorbeeld via Transavia.com of Cheaptickets.nl. Voer de gegevens met betrekking tot je vakantie in en je krijgt automatisch een overzicht van de meest gunstige tarieven. Controleer even goed wat er inbegrepen is in die tarieven want soms zijn er bepaalde kosten die er nog bovenop komen, bijvoorbeeld voor een maaltijd of een tweede koffer in het bagageruim.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019