Excite

Altijd goedkoop naar Londen vliegen

Als jij ook graag even af en toe de tijd neemt om te reizen, dan zul je inmiddels redelijk goed weten wat voor kosten daarbij komen kijken. Naast de reiskosten moet je je ook verzekeren én je moet op de plaats van bestemming natuurlijk slapen, eten en drinken. Om de kosten een beetje in de hand te houden, kun je alvast beginnen met goedkoop naar Londen vliegen, in plaats van de volle mep te betalen.

Goedkope vliegtickets regelen

Natuurlijk is goedkoop naar Londen vliegen makkelijk gezegd, zeker als je geen idee hebt hoe dat moet. Daarom hebben we een aantal handige suggesties voor je op een rijtje gezet. Het makkelijkst is het om vliegtickets te boeken via een Nederlandse site. Hiervoor kun je onder meer terecht op Vliegwinkel.nl, Vliegtickets.nl en Cheaptickets.nl. Al deze websites laten zien wat de kosten zijn voor een ticket naar Londen, uiteraard met de voordeligste suggestie bovenaan. Als je al deze sites checkt, dan moet dat je een goedkope optie opleveren. Het boeken kan ook direct via de site.

Goedkoop overnachten

Naast de besparing die je maakt op je reis, door goedkoop naar Londen te vliegen, kun je ook nog besparen op je overnachtingen. Hiervoor zoek je ook vast thuis de voordeligste overnachtingen op via websites als Booking.com en Budgetplaces.com. Die laatste website biedt al overnachtingen vanaf een paar tientjes. De hotels zijn niet altijd even luxe, maar als je er toch alleen slaapt, hoeft dat geen probleem te zijn. Wat je overhoudt, kun je later weer in een luxere trip stoppen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021