Excite

Verrassend goedkoop naar Marokko vliegen

Droom je van een zonnige vakantie naar een land als Marokko, maar ben je bang dat je portemonnee niet echt met je meedroomt? Dan is het goed om te weten dat je ook goedkoop naar Marokko kunt vliegen. Wij geven je een aantal goede tips om zoveel mogelijk plezier te beleven, tegen zo laag mogelijke kosten.

Vergelijk ticketprijzen

De beste manier om goedkoop naar Marokko te vliegen is gewoon ticketprijzen met elkaar te vergelijken. Dat doe je via Cheaptickets.nl of Tix.nl en iedereen kan het: je hoeft alleen maar aan te geven wanneer je (ongeveer) weg wilt en waar je heen wilt vliegen en vervolgens zie je precies wat de goedkoopste tickets zijn en waar je die kunt boeken. Doe dit regelmatig, zodat je ook goed op de hoogte bent van de prijzen voor lastminutes.

Kijk verder dan Schiphol

Het kan ook lonen om eens wat verder te kijken dan Schiphol. Er zijn ook veel andere, kleinere luchthavens die vooral gebruikt worden door prijsvechters als Ryanair. Als je bijvoorbeeld in Maastricht, Düsseldorf of Weeze op wilt stijgen, kan dat zo tientallen tot honderden euro's op je ticket schelen.

Boek een all inclusive

Ook heel handig: boek niet alleen je ticket, maar ga voor een all inclusive. Je kunt dan al voor een paar honderd euro op reis en hebt dan niet alleen de vliegreis zelf geregeld, maar ook je overnachtingen en maaltijden. Zo houd je meer dan genoeg geld in je zak om op de plaats van bestemming uit te geven.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021