Excite

Goedkoop naar New York vliegen

Het is een stad die tot de verbeelding spreekt, zowel voor Europeanen als voor Amerikanen zelf. Logisch, want het is de allergrootste stad in de Verenigde Staten van Amerika en de stad speelt al bijna sinds haar ontstaan een belangrijke - zo niet doorslaggevende - rol in de economie, kunst, mode, onderwijs, media en handel in Amerika. New York ligt niet naast de deur, dus als je er heen wilt, kan dat vaak niet voor een paar tientjes. Toch is het best mogelijk om goedkoop naar New York te vliegen.

Ticketprijzen vergelijken

De eerste stap richting goedkoop naar New York vliegen is het vergelijken van ticketprijzen. Via Cheaptickets.nl of Skyscanner.nl kun je kijken welke luchtvaartmaatschappijen de voordeligste tickets naar New York aanbieden. Helaas vliegen veel budgetvliegers niet naar de Verenigde Staten. Als je gaat voor een lage prijs, dan kom je meestal uit bij Delta Airlines, een partner van KLM. Denk er wel aan dat de reis best lang is, dus dat een bepaalde mate van comfort echt geen overbodige luxe is. Heb je een goede prijs gevonden? Boek dan meteen, voordat iemand anders je voor is. Dit kan gewoon door online de stappen te volgen.

Beleef New York

Eenmaal aangekomen, is het tijd om New York écht te beleven. Begin bij de bekende bezienswaardigheden, zoals het Vrijheidsbeeld, Ellis Island, het Empire State Building, Broadway, Central Park, Washington Square Park, Brooklyn Bridge, het Rockefeller Center, Times Square en Ground Zero. Vergeet ook niet lekker te shoppen aan Fifth Avenue en Madison Avenue, of een aantal festivals mee te pakken als die tijdens je trip plaatsvinden!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021