Excite

Goedkoop overnachten in Amsterdam?

Informatie over goedkoop overnachten in Amsterdam vind je gemakkelijk op internet. Op sites als hotelspecials.nl en booking.com kun je namelijk diverse aanbiedingen vinden en de beoordelingen van eerdere gasten rustig doornemen. Vervolgens kun je de accommodatie van jouw keuze direct boeken!

Amsterdam: compacte hoofdstad van Nederland

Amsterdam ligt in de provincie Noord-Holland en is tevens de hoofdstad van Nederland. Hoewel er een kleine miljoen mensen wonen, is Amsterdam overzichtelijk en zijn vrijwel alle bezienswaardigheden gemakkelijk te vinden en te bereiken. Het is aan te raden om dikwijls gebruik te maken van de tram; musea als het Rijksmuseum en het Stedelijk Museum zijn bijvoorbeeld goed bereikbaar met de lijnen 2, 5, 16 en 24. Met tramlijnen 13 en 17 ben je bovendien in een mum van tijd bij de Westerkerk en de achterliggende wijk de Jordaan. Uiteraard kun je ook een boottocht door de zeventiende-eeuwse grachten maken.

Overnachten in Amsterdam

In het stadsdeel Noord is het Bastion Deluxe Hotel Amsterdam/Centrum-Noord te vinden. Het stadscentrum van de Nederlandse hoofdstad is vanuit dit hotel gemakkelijk te bereiken per bus, die vierentwintig uur per dag rijdt. Deze accommodatie beschikt over ruime hotelkamers waarvan het overgrote deel standaard is voorzien van een eigen badkamer en internetaansluiting.

Het Tulip Inn Amsterdam City West is gevestigd in het westen van de stad. Met de tram ben je in zo'n twintig minuten op één van de grachten in het centrum. Alle hotelkamers zijn bovendien voorzien van diverse moderne faciliteiten en daarnaast beschikt deze accommodatie over een eigen bar en restaurant.

Goedkoop overnachten in Amsterdam kan dus vooral in accommodaties buiten het centrum (en de ring A10). Met het openbaar vervoer ben je snel in de binnenstad en bij de vele bezienswaardigheden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020