Excite

B&B: goedkoop overnachten in Arnhem

Ook in Nederland kun je heel leuk op vakantie. Arnhem is een voorbeeld van een typisch Nederlandse stad met een rijke geschiedenis, die door veel mensen vaak wordt bezocht voor een weekendje weg of een stedentrip. Natuurlijk wil je dan ook graag goedkoop overnachten in Arnhem. Des te voordeliger je overnachting, des te meer geld je overhoudt om in de stad en omgeving uit te geven. Een Bed & Breakfast (B&B) is dan een leuke optie: gezellig, betaalbaar en vaak ook op heel mooie locaties.

Anthonia River B&B

De eerste plek om goedkoop te overnachten in Arnhem is Anthonia River B&B. Deze Bed and Breakfast ligt lekker dichtbij het centrum van Arnhem en heeft een wel heel bijzondere locatie: midden op de Rijn. Deze Bed and Breakfast is namelijk geen gewone B&B, maar een luxe watervilla. Je kunt hier mooie kamers huren en vanaf daar de verschillende bezienswaardigheden bekijken. Het is wel verstandig om snel te boeken, want deze speciale plek heeft maar ruimte voor maximaal vier personen.

B&B Immerloo

Een andere aanrader is B&B Immerloo. Deze Bed and Breakfast is gevestigd in een vrijstaande villa, wat direct al een gevoel van luxe geeft. Dat wil niet zeggen dat de B&B duur is. Integendeel; je kunt er al voor minder dan 30 euro per persoon per nacht terecht. Voor mensen die met de auto aankomen is dit een goede locatie; je kunt er gratis parkeren voor de deur. Ook backpackers kunnen hier natuurlijk terecht.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021