Excite

Goedkoop overnachten in Barcelona

Mogelijkheden tot goedkoop overnachten in Barcelona zijn niet moeilijk te vinden. Op internet worden aanbieders met elkaar vergeleken en je kunt meteen het hotel van jouw keuze boeken.

Barcelona: metropool aan de Spaanse kust

Barcelona is de op een na grootste stad van Spanje en ligt in de autonome regio Catalonië. Deze Spaanse kuststad staat onder meer bekend om haar Gotische wijk en modernistische woonhuizen. Maar ook de door Gaudí ontworpen Sagrada Família en Park Güell zijn een bezoek meer dan waard. Bovendien beschikt Barcelona over veel restaurants waar je dikwijls voor een schappelijke prijs kunt eten.

Overnachten in Barcelona

Hotel Fornos ligt aan de rand van de Gotische wijk en beschikt over modern ingerichte kamers. Bovendien hebben veel kamers een klein balkon met uitzicht op de beroemde Ramblas.

Het Coronado bevindt zich op ongeveer een kwartier van het centrum van Barcelona. Je kunt in een van de 36 kamers overnachten, die voorzien zijn van airconditioning en verwarming.

Op tien minuten lopen van de Sagrada Família ligt Hotel Medium Abalon. Dit hotel biedt eenvoudige kamers die wel beschikken over een eigen badkamer. Bovendien bieden veel kamers een uitzicht op het imposante ziekenhuis Sant Pau.

In het centrum van Barcelona ligt Hotel Climent. De kamers van dit hotel zijn voorzien van geluiddichte ramen en tevens voorzien van een eigen douche. Bovendien bevindt het hotel zich op loopafstand van het metrostation Plaza de Espana en zijn de andere delen van de stad gemakkelijk te bereiken.

In een negentiende eeuws gebouw is het Hotel Paseo de Gracia gevestigd. Dit hotel is omringd door chique boetiekjes en beschikt over eenvoudige, maar praktische kamers.

Boeken op internet

Op sites als Booking.com kun je gemakkelijk goedkope hotels in Barcelona vinden. Je kunt bovendien het hotel van jouw keuze meteen boeken!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020