Excite

Goedkoop overnachten in de residentiestad Den Haag

Op internet zijn verschillende websites te vinden die goedkoop overnachten in Den Haag aanbieden. Hier worden alvast enkele opties voor een fijne overnachting besproken.

Den Haag: stad achter de duinen

Den Haag is qua inwoneraantal de derde stad van Nederland en ligt in de provincie Zuid-Holland. In de stad is de Nederlandse regering en het parlement gevestigd en daarnaast zijn er veel bezienswaardigheden te vinden. Zo kun je de Ridderzaal bezoeken, maar ook Panorama Mesdag met een bezoek vereren. Daarnaast heeft Den Haag een groot culinair aanbod en kun je bijvoorbeeld in de Indische restaurants goed eten.

Overnachten in Den Haag

Op steenworp afstand van het Vredespaleis ligt het Delta Hotel Den Haag. Dit hotel beschikt over 11 eenvoudig ingerichte kamers waarin je voor een schappelijke prijs kunt overnachten. Daarnaast kun je je dag beginnen met een vers broodje in de ontbijtzaal van het hotel.

Het Hampshire Hotel - 108 Meerdervoort bevindt zich tevens in de buurt van het Vredespaleis. Het hotel beschikt daarnaast over een eigen bar, waar je kunt genieten van een drankje en een lichte maaltijd. Let wel op: dit hotel heeft maar een beperkt aantal parkeerplaatsen.

Middenin het levendige centrum van Den Haag ligt Hotel Corona. De 36 kamers van dit hotel zijn of modern of 'oud-Engels' ingericht, maar allemaal voorzien van luxe. Vanuit dit hotel ben je zo op het Binnenhof en de Ridderzaal.

Maar wil je echt goedkoop overnachten, dan kun je het best een hotel boeken in een plaats in de nabije omgeving van de residentiestad. Zo bevindt het Best Western Museumhotels Delft zich op ongeveer zes kilometer van Den Haag en kun je hier zeker goedkoop overnachten.

Boeken op internet

Zoeken op internet levert al snel het gewenste resultaat op. Je kunt verscheidene aanbieders met elkaar vergelijken en dikwijls meteen jouw keuze boeken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020