Excite

Weekendje weg: goedkoop overnachten in Gent

Een weekendje weg is altijd lekker, zeker als je gaat voor een bezoek aan een mooie stad. Dan komt Gent zeker in aanmerking. Deze Belgische stad staat bekend om haar historische binnenstad, met onder meer de Sint-Niklaaskerk, het Gravensteen en het standbeeld van Jacob van Artevelde. Als je van cultuur en geschiedenis houdt, dan heb je zeker wat aan onze tips om goedkoop te overnachten in Gent.

Voordelig weekendje weg

Goedkoop overnachten in Gent begint op Weekendjeweg.nl. Hier vind je een overzicht van de hotels in Gent die op het moment knallende aanbiedingen hebben. Een echte aanrader is Ibis Hotel Gent. Dit hotel ligt in het centrum van de stad, op loopafstand van restaurantjes, monumenten, de opera en het gerechtsgebouw. De kamers zijn voorzien van de luxe die je mag verwachten in een comfortabel hotel. Prijzen beginnen rond de 60 euro per nacht. Voor aanbiedingen mag je een nog lager tarief rekenen.

Tot 70% korting

Voor mogelijk nog grotere kortingen bezoek je Booking.com. Deze internationale website heeft maar liefst 165.000 hotels in het bestand en biedt altijd de scherpste aanbiedingen. Wat dacht je van een verblijf in een viersterrenhotel voor nog geen 60 euro? Het handige van deze site is dat je er ook kunt lezen wat andere gasten van het hotel vonden. Zij geven een beoordeling en noemen wat fijn en minder fijn was. Zo lukt het beter om een hotel op maat te vinden, iets dat je vakantieplezier alleen maar ten goede zal komen. Boeken via de site kan direct en is natuurlijk gratis.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018