Excite

Goedkoop overnachten in Groningen? Lees hier meer!

Groningen is de hoofdstad van de gelijknamige provincie en is daarnaast een van de grootste steden van Nederland. In deze noordelijke stad wonen zo'n tweehonderdduizend mensen waarvan een aanzienlijk deel studeert. De vele studenten zorgen voor een mooie sfeer en de meeste horeca etablissementen kennen dan ook geen vaste sluitingstijd. Op cultureel gebied is er daarnaast ook veel te zien en te beleven in Groningen. Bezoek bijvoorbeeld eens een van de authentieke begijnenhofjes of maak een rondvaart door de stadsgrachten.

Informatie over goedkoop overnachten in Groningen

Informatie over goedkoop overnachten in Groningen is gemakkelijk op internet te vinden. Op sites als hotelspecials.nl en booking.com kun je namelijk aanbiedingen met elkaar vergelijken en oordelen van eerdere gasten rustig doornemen. Bovendien is de accommodatie van jouw keuze meestal direct te boeken!

Overnachten in Groningen

Aan de A7 en vlakbij het stadscentrum is het Bastion Hotel Groningen te vinden. Deze accommodatie beschikt over veertig standaardkamers met enkele moderne voorzieningen. Vanuit dit hotel ben je in ongeveer tien minuten in de Groningse binnenstad.

In het centrum van Groningen is het Martini Hotel gevestigd. Deze accommodatie is een van de grootste in de stad en beschikt bovendien over een dakterras dat een prachtig uitzicht biedt. De ruime kamers zijn voorzien van onder meer een eigen badkamer, bureau en televisie.

In het hart van de stad ligt daarnaast het bekende Hotel de Doelen. Dit hotel bevindt zich in een monumentaal pand aan de voet van de Martinitoren. Vanuit Hotel de Doelen ben je bovendien zo in de belangrijkste winkelstraten en de mooiste terrassen van de stad. De hotelkamers zijn klassiek ingericht en voorzien van onder meer gratis draadloos internet en een eigen badkamer.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020