Excite

Zo kun je goedkoop overnachten in Maastricht

Een hoteluitje naar een mooie Nederlandse plaats als Maastricht is vaak niet goedkoop. Gelukkig zijn er manieren om toch altijd de beste deal te realiseren. Je hoeft daarvoor niet de websites van alle hotels af te struinen; wij geven je de beste links om goedkoop te overnachten in Maastricht.

70% korting op je verblijf

In Amerika is de site al een ontzettende hit, maar ook in Nederland is hij inmiddels aardig aan het doorbreken: Groupon. Via Groupon.nl kun je heel goedkoop overnachten in Maastricht; je krijgt namelijk kortingen tot wel 70%. Dat scheelt nogal! Om optimaal gebruik te maken van de aanbiedingen, moet je je wel aanmelden. Dat heeft ook een voordeel, want aanmelden betekent ook dat je automatisch de beste deals in jouw regio krijgt. Dat scheelt je weer zoekwerk. Groupon is niet alleen een leuke site om hotelovernachtingen te boeken, maar ook bijvoorbeeld om uitjes in restaurants, beautybehandelingen of vakanties te regelen.

Paar tientjes per nacht

Een site waar bijna geen andere aanbieding tegenop kan is HotelAanbiedingen.nl. HotelAanbiedingen.nl biedt namelijk overnachtingen aan voor 30 euro per persoon, per nacht. Die prijs is - mits je via die site boekt - altijd vast. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je te laat bent. Natuurlijk is het wel zo dat er een beperkt aantal kamers beschikbaar zijn, dus als je voorkeur hebt voor een bepaald hotel, boek het dan meteen. Goedkoper wordt het namelijk ook niet! Extra handig: HotelAanbiedingen.nl laat ook beoordelingen van andere gasten zien!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021