Excite

Lekker goedkoop overnachten in Utrecht

Utrecht is één van de mooiste steden van Nederland. Je vindt hier de Dom, prachtige panden en nog heel veel natuur, voor zo'n stad. En je kunt er ook goedkoop van genieten: met onze tips kun je namelijk prima goedkoop overnachten in Utrecht.

Laat je verrassen

Wil je goedkoop overnachten in Utrecht, dan kom je al snel uit op Weekendjeweg.nl. Deze website biedt zowel lastminute- als gewone aanbiedingen voor overnachtingen in deze prachtige stad. Een uniek kenmerk van deze site is het zogenaamde 'Mystery Hotel'. Vanaf 59 euo kun je met twee personen in zo'n hotel zitten. Je weet pas op het laatste moment waar je terecht komt. Dat is spannend, maar ook heel leuk. Zo komt het namelijk regelmatig voor dat je voor weinig geld in een super-de-luxe hotel zit of dat je in een hotel zit waar je zelf niet aan had gedacht. Zo heb je al snel een geslaagd weekend.

Goedkope luxe

Dat lage prijzen en luxe ook heel goed samen gaan, bewijst het Carlton President Hotel in Utrecht. Dit viersterrenhotel ligt aan de rand van Utrecht en beschikt niet alleen over comfortabele kamers, maar ook over een sauna, een Turks stoombad, een whirlpool en een solarium. Hier kun je als hotelgast gratis gebruik van maken. Standaard zijn de kamers uitgerust met een flatscreen-tv, een minibar, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met bad, douche en toilet. Je kunt ook voor een wat luxere kamer kiezen. In dat geval heb je meer ruimte en ook een aantal aanvullende faciliteiten.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020