Excite

Leuk en goedkoop overnachten in Oostende

Je wilt je vakantie in de buurt doorbrengen én graag een beetje binnen budget? Dan komt goedkoop overnachten in Oostende toch wel heel erg dichtbij. Oostende is één van dé Belgische hotspots aan de kust, gemakkelijk te bereiken met de wagen maar ook met de trein vanuit Antwerpen bijvoorbeeld. Wil je er meteen een weekendje op uit trekken, dan hoef je er echt niet altijd duur te slapen. Ook goedkope overnachtingen zijn er te boeken, als je maar weet waar je moet kijken.

B&B of hostel

Een hotel is bijna altijd duurder dan een B&B of een hostel. Als je dus goedkoop wilt overnachten in Oostende, dan kom je automatisch uit op één van de twee. Op de website guesthouses.be vind je bijvoorbeeld snel een overzichtje van de leukste B&B's in Oostende. Een B&B biedt je vaak aparte kamers tegen een schappelijke prijs, bij een hostel hangt de prijs af van het aantal mensen op de kamer. Als je met een groepje van bijvoorbeeld vier mensen bent, dan is het helemaal niet gek om een hostel te nemen. Soms ben je dan namelijk al voor minder dan twintig euro per nacht klaar en krijg je de volgende ochtend ook nog eens ontbijt. Hele grote groepen kunnen vaak niet eens in een B&B terecht, informeer daar ook vooraf even naar.

Voordelige hotels

Natuurlijk zijn er ook een aantal hotels waar je goedkoop kunt overnachten in Oostende. Denk bijvoorbeeld aan het Best Western Hotel Imperial. Dit Best Western Hotel is comfortabel en biedt redelijke prijzen. Zeker als je met twee personen gaat; de prijs is meestal per kamer, waardoor je per persoon weer even laag uitkomt als wanneer je naar een B&B of een hostel gaat. Op de website boekuwhotel.be vind je bijvoorbeeld al snel tientallen hotels in Oostende en de aanbiedingen van het moment.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019