Excite

Goedkoop overnachten in de Franse hoofdstad Parijs

Goedkoop overnachten in Parijs is niet altijd even makkelijk. In de Franse hoofdstad zijn weliswaar veel hotels te vinden, maar die zij dikwijls allang volgeboekt. Hieronder volgen evenwel enkele suggesties.

Parijs: wereldstad vol mogelijkheden

Parijs is de grootste stad van Frankrijk en is al eeuwenlang een centrum van cultuur. Er zijn dan ook veel bezienswaardigheden te vinden. Je kunt uiteraard de Eiffeltoren en de Arc de Triomphe bezoeken, maar het minder bekende Grande Arche en de Tour Montparnasse zijn tevens een bezoek meer dan waard. Daarnaast heeft Parijs een groot culinair aanbod en beschikt de stad over een bruisend uitgaansleven.

Overnachten in Parijs

Vlakbij de bekende wijk Montmartre bevindt zich het Timhotel Saint George - Pigalle. Dit hotel ligt op loopafstand van het gelijknamige metrostation, waardoor je binnen enkele minuten in het centrum van de stad bent. De 74 kamers van dit hotel zijn eenvoudig ingericht en je kunt voor een schappelijke prijs in overnachten.

In de buurt van de Tour Montparnasse, het hoogste gebouw van Parijs, ligt het Hotel Montparnasse Alesia. Alle kamers in dit hotel zijn voorzien van een televisie, een telefoon en een badkamer. Je kunt hier niet dineren, maar in de nabije omgeving zijn voldoende eetgelegenheden te vinden.

Timhotel Boulogne Rives de Seine bevindt zich net buiten het centrum van de Franse hoofdstad. Met de metro ben je echter binnen enkele minuten in hartje Parijs. De kamers in dit hotel zijn ruim en geluiddicht en je kunt iedere ochtend ontbijten in de ontbijtzaal op de begane grond.

Boeken op internet

Je kunt het best op internet naar hotels in Parijs zoeken. Zowel op de linker- als de rechteroever van de Seine zijn voldoende accommodaties te vinden. Het is raadzaam de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken, dit kan voordeel opleveren.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021