Excite

Lekker goedkoop overnachten in Rotterdam

Rotterdam is één van de meest populaire steden van Nederland. Gelukkig wil dat niet zeggen dat je niet goedkoop kunt overnachten in Rotterdam. Wij hebben vast een aantal hotels voor je opgezocht die je comfort bieden, tegen een zeer scherpe prijs.

Van der Valk

Het is een klassieker, maar wel eentje die betaalbaar is en altijd goede kwaliteit levert: Van der Valk Hotel Rotterdam Blijdorp. Hier kun je al voor drie tientjes overnachten. Je auto mag je gratis voor de deur parkeren en je zit naast dierentuin Blijdorp. Het eerste uitje is dus zo gepland. Dit hotel heeft heel veel comfortabele kamers, die allemaal voorzien zijn van een lcd-tv, internet, een kluisje en natuurlijk een minibar. Het hotel beschikt verder over een zwembad, een fitnessruimte en een sauna, waar je tegen betaling gebruik van kunt maken. Eten en drinken doe je lekker in het restaurant of de bar bij het hotel. Vanuit dit Van der Valk hotel zit je zo in het centrum, om lekker te shoppen of gewoon wat rond te struinen.

Regardz

Ook ontzettend leuk en heel betaalbaar is Regardz Airport Hotel Rotterdam. Dit hotel biedt regelmatig mooie kortingen, waardoor je soms al voor minder dan twintig euro een nachtje kunt blijven. Het hotel ligt lekker centraal en je kunt er gratis parkeren. Kom je niet met de auto, dan is dat niet erg: de bus stopt ook voor de deur. Alle kamers zijn onder meer voorzien van wifi, airco, tv, badkamer en minibar. Reserveer wel altijd op tijd, want de kamers in Regardz zijn zo vol!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020