Excite

Zo goedkoop mogelijk reizen naar Londen

Londen. Misschien wel de mooiste stad van Europa. Het is in ieder geval de grootste, en dat betekent dat er altijd wel iets te beleven valt. Met het vliegtuig ben je er in een uurtje, wat het bij uitstek geschikt maakt om eens voor een weekendje te bezoeken. En dat hoeft helemaal niet veel te kosten! Goedkoop reizen naar Londen wordt nog gemakkelijker met deze handige tips!

Boek een goedkope vliegreis

Hoewel de Engelse hoofdstad erg dichtbij is, zit er nog wel een stuk water tussen. Dat betekent dat je er alleen kunt komen met de boot, met de trein via de Kanaaltunnel of uiteraard met het vliegtuig. Van deze opties is vliegen de snelste en in de meeste gevallen de goedkoopste. Door je ticket bij een prijsvechter als Ryanair of Easyjet te boeken, kun je ontzettend veel geld besparen. Het zal misschien niet de meest luxueuze vlucht zijn die je ooit hebt meegemaakt, maar de prijzen maken alles goed. Zo kun je bij Ryanair al een retourtje Eindhoven-Londen Stansted boeken vanaf € 31! En dat is inclusief alle belastingen.

Verblijf in een hostel of een budgethotel

Voor een paar tientjes vlieg je dus al naar deze bruisende stad, maar je zult ook ergens moeten slapen. De allergoedkoopste optie is een verblijf in een hostel of jeugdhotel. Door goed te zoeken op internet vind je al hostels voor minder dan € 15 per nacht. Je zult je kamer dan waarschijnlijk moeten delen met tien andere mensen en je slaapt in een stapelbed, maar je kunt je geld wel mooi aan andere dingen besteden. Mocht je liever een hotelkamer hebben, dan is dat ook mogelijk voor veel minder geld dan je verwacht. Voor prijzen rond de 25 euro kan je al genieten van een comfortabele kamer in een budgethotel zoals The Bird's Nest.

Londen op een beperkt budget

Wil je er een keertje lekker tussenuit maar ontbreekt het je aan geld, dan is een weekendje Londen een absolute aanrader. Als je geen luxe hotelkamer verwacht, dan hoeft een vliegreis en een driedaags verblijf je niet meer dan 100 euro te kosten!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020