Excite

Heel goedkoop naar Rome vliegen

Voor een stedentrip wil je natuurlijk af en toe ook wel eens een wat andere bestemming dan de standaardtripjes naar Londen of Parijs. Een mooi alternatief? Rome. Omdat je er naar toe kunt vliegen, kost de reis je niet heel veel tijd. Ook hoeft het niet duur te zijn, want met een beetje slim zoeken, merk je al snel dat je heel goedkoop naar Rome kunt vliegen.

Rome: hoofdstad van Europa

In de tijd van het Romeinse Rijk was Rome de hoofdstad van een groot deel van Europa en Azië. Tegenwoordig is het alleen nog de hoofdstad van Italië, maar dat wil niet zeggen dat de stad al haar grandeur kwijt is. Zowel Italianen als toeristen komen nog steeds graag naar Rome, om daar te genieten van de geschiedenis, de prachtige omgeving en natuurlijk de leuke winkels. In Rome worden ook heel wat evenementen gehouden. Als je gaat voor goedkoop naar Rome vliegen, dan moet je zeker proberen om bijvoorbeeld de Marathon van Rome of een van de vele filmfestivals mee te pakken.

Goedkope trip

Je zou misschien denken dat een stedentrip naar Rome niet te betalen is. Dat valt wel mee. Tegenwoordig is goedkoop naar Rome vliegen ook gewoon mogelijk. Budgetmaatschappijen als easyJet en Ryanair hebben de bestemming namelijk opgenomen in hun aanbod. De goedkoopste vliegtickets voor een tripje naar Rome kun je via vergelijkingssites op internet vinden. Check bijvoorbeeld ook sites als Skyscanner.nl of Vliegwinkel.nl en vergeet niet een paar verschillende data in te voeren, zodat je écht de beste deal krijgt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020