Excite

Weekendje weg: goedkoop slapen in Amsterdam

Een weekend Amsterdam op de planning, maar een redelijk gat in je portemonnee? Dat wil nog steeds niet zeggen dat je af moet zeggen, want goedkoop slapen in Amsterdam kan natuurlijk ook. Je hoeft dan niet eens altijd in te leveren op locatie of comfort. Wij hebben een aantal topadresjes voor je uitgezocht.

Dikke korting bij online boeken

Een manier om goedkoop te slapen in Amsterdam is een hotel met dikke korting te boeken. Als dat altijd kon, dan deed iedereen het wel. Er zijn dus een aantal voorwaarden aan verbonden. Als je echter een beetje flexibel bent in je wensen en je reistijden, dan kun je heel ver komen. Via een website als Easytobook.com kun je gemakkelijk alle hotels in Amsterdam zien waar nog een plekje vrij is. De kortingen voor het boeken via deze site kunnen oplopen tot maar liefst 80%. Zelfs in een duur hotel is het dan nog ontzettend goedkoop slapen.

Hostels

Een andere manier om goedkoop te slapen in Amsterdam is niet te gaan voor hotels, maar juist voor hostels. Veel mensen zijn niet zo dol op hostels, omdat er dan bepaalde faciliteiten gedeeld moeten worden. Als je er maar een weekendje bent en dus welgeteld twee of drie keer de badkamer moet delen, valt dat best mee. Bovendien zijn er vaak ook een- of tweepersoonskamers in hostels te boeken. Ga je met een groep vriend(inn)en, dan zit je helemaal goed, want dan kun je iets boeken dat je alleen met jouw groepje hoeft te delen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021