Excite

Bestel een goedkoop ticket naar Malaga

Lijkt een reisje naar gegarandeerde zon je ook wel wat? Dan kun je een goedkoop ticket naar Malaga boeken. Het Spaanse Malaga is bijna altijd zonnig en de temperaturen zijn er zo aangenaam, dat veel mensen er zelfs met plezier overwinteren. Een reis naar Malaga is, in tegenstelling tot eentje naar veel andere warme bestemmingen, helemaal niet duur. Je kunt bovendien regelmatig nog eens extra korting krijgen.

Cheap tickets

Een echt goedkoop ticket naar Malaga boek je via Cheaptickets.nl. Cheaptickets.nl is de bekendste vliegticketsite van Nederland. Dat is niet vreemd, want hier kun je al ruim tien jaar goedkope tickets naar allerhande bestemmingen boeken. De prijzen verschillen per periode, maar als je even slim zoekt - en vooral ook de last minutes bekijkt - kun je al voor een paar tientjes in het vliegtuig zitten. Extra voordeel; als je via Cheaptickets.nl boekt, kun je ook korting krijgen op je huurauto en je hotel. Dat scheelt je zo nog eens een keer vijf procent per aanbieding.

Verrassing!

Een redelijk nieuw alternatief op de markt is SurpriseTickets.nl. Deze website biedt onder meer tickets aan van ArkeFly, KLM en Transavia. Je kunt voor een trip naar Malaga extra voordelig uit zijn als je niet reist via Schiphol, maar bijvoorbeeld via Brussel of Düsseldorf. Ook zijn er budgetmaatschappijen die opstijgen in Eindhoven, Groningen en Maastricht. Omdat de kosten van die luchthavens lager liggen dan de kosten die Schiphol rekent, kan dit een aanzienlijk bedrag schelen. Dat houd je dan mooi weer over voor je vakantie!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020