Excite

Tips: goedkoop vliegen naar Istanbul

Op zich treffen we het in Nederland: we hebben twee donkere seizoenen en twee lichte seizoenen. Helaas zorgt de onvoorspelbaarheid van het weer er nogal eens voor dat de lichte seizoenen toch wat donkerder zijn. Jammer, want juist die broodnodige zonnestralen zorgen ervoor dat je weer even helemaal kunt opladen. Maar als dat niet in Nederland lukt, dan ga je toch gewoon even weg? Met deze tips kun je eenvoudig en goedkoop vliegen naar Istanbul.

Grootste aanbod tickets

Goedkoop vliegen naar Istanbul begint natuurlijk bij goedkope vliegtickets aanschaffen. En daarvoor ben je bij Ticketpot.com op het juiste adres. Deze website heeft het grootste aanbod aan vliegtickets naar Turkije. Een last minute boeken is het voordeligst en omdat Ticketpot.com ook om goedkope tickets draait, kun je direct op de homepage al zien welke last minutes nog beschikbaar zijn. Vaak gaat het om vluchten die al binnen 48 uur vertrekken, dus als je iets ziet dat je past, reserveer dan snel. Betalen kan per creditcard. Je kunt bovendien online je reservering bekijken door in te loggen op de site.

Prijzen vergelijken

Neem je liever iets langer de tijd zodat je prijzen van verschillende aanbieders met elkaar kunt vergelijken? Surf dan naar Skyscanner.nl. Hier kun je aangeven wanneer je zou willen vertrekken. Vervolgens krijg je een overzicht van de vluchten die nog beschikbaar zijn. Let op: Istanbul heeft verschillende luchthavens. Het kan praktisch zijn om te kijken welke luchthaven het dichtst bij je hotel of accommodatie ligt. Dan scheelt je dat weer in transferkosten en -tijd.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020