Excite

Lekker goedkoop vliegen naar London

Heel goedkoop vliegen naar London: in theorie lijkt het onmogelijk want, ondanks de korte afstand, kost het nu eenmaal veel geld om een vliegtuig in de lucht te krijgen en het daar te houden. Toch is de concurrentiestrijd in de luchtvaartbranche ergens goed voor geweest, want dankzij een groot aanbod aan vluchten hoef je er nu niet meer de hoogste prijs voor te betalen.

Goedkope tickets scoren

Voor je goedkoop kunt vliegen naar London, moet je natuurlijk eerst voordelige tickets vinden. Begin bij de budgetmaatschappijen, zoals EasyJet en Ryanair. Als je geen zin hebt om de tickets per stuk op te zoeken, dan kun je ook naar vergelijkingssites als WorldTicketCenter.nl of Cheaptickets.nl. Als je bereid bent om vanaf Duitsland te vliegen, dan kun je met Ryanair al vliegtickets kopen die beginnen bij €13 per stuk. Het voordeel van vergelijkingssites is dat je een helder overzicht krijgt van honderden vluchten en maatschappijen. Je bespaart jezelf dus een fikse zoektocht én heel veel tijd.

Extra bijzonder uitje

Eenmaal in London aangekomen, is het samenstellen van het ideale uitje eigenlijk zo gemakkelijk als wat. Als je van shoppen houdt, dan ga je eerst naar Harrods of loop je door de grootste winkelstraten. Als je liever iets van de cultuur en geschiedenis van Engeland oppikt, dan heb je natuurlijk de Tower, de Big Ben, Trafalgar Square, Buckingham Palace, St. Paul's Cathedral en Westminster Abbey op je lijstje staan, om mee te beginnen. Bezoek ook zeker eens Battersea Park. Vooral in de zomer is daar veel te doen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021