Excite

Goedkoop vliegen naar Dublin

Dublin is een boeiende stad, waar veel beroemdheden vandaan komen. Er is veel te zien in de stad en natuurlijk kun je ook lekker wat drinken bij de Ierse pubs. Alleen al hierom is een stedentrip absoluut de moeite waard.

Dublin kent één luchthaven, dit is Dublin Airport, of in het Iers: Aerfort Bhaile Átha Cliath. Er vliegen zowel normale luchtvaartmaatschappijen heen als budgetmaatschappijen. De budgetmaatschappijen zijn niet alleen interessant om naar Dublin zelf te vliegen, maar je kunt er ook heel goed overstappen op Dublin Airport, om naar bijvoorbeeld Amerika te vliegen. Dit kan dan met een goedkope luchtvaartmaatschappij.

Naar Dublin vliegen luchtvaartmaatschappijen zoals RyanAir, Transavia, Aer Lingus en German Wings. Dit zijn allemaal budgetmaatschappijen. Je kunt ook kiezen voor duurdere luchtvaartmaatschappijen, zoals bijvoorbeeld KLM. Het kan vaak erg schelen om vanaf Düsseldorf te vliegen. Vliegtickets zijn dan vaak een stuk voordeliger. Let wel op: de KLM-vluchten vanuit Amsterdam worden eigenlijk door Aer Lingus uitgevoerd.

Als je bent geland op Airport Dublin, dan heb je verschillende transportmogelijkheden om naar het centrum te komen. Je kunt bijvoorbeeld met de bus of de taxi gaan. De taxi is vaak erg prijzig, waardoor de bus een prima alternatief is. Bussen 747 en 748 gaan naar het centrum, maar ook de Aircoach en de Airlink nemen je snel en voordelig naar Dublin. Er is geen treinverbinding met de stad en de luchthaven.

Je kunt je vliegtickets online boeken. Vergelijk altijd de verschillende vliegtickets met elkaar. Zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan.

Afbeelding: Flickr account informatique

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020