Excite

Goedkoop vliegen naar Kopenhagen: zo doe je dat!

Goedkoop vliegen naar Kopenhagen doe je door op internet rond te kijken naar aanbiedingen. Er zijn talloze luchtvaartmaatschappijen die betaalbare tickets naar Kopenhagen aanbieden. Door te vergelijken zie je al snel wie hierin het goedkoopst is. De truc is hierbij ook om te controleren of de getoonde prijs op een website wel klopt. Klik je namelijk op 'betalen', dan komen er soms nog verborgen kosten bij.

Het hele jaar door zijn er goedkope vluchten naar Kopenhagen te vinden. Luchtvaartmaatschappijen hebben namelijk zowel in hoog- als laagseizoen aanbiedingen. Vooral online kun je veel van zulke aanbiedingen vinden. Zoek je dus tickets, dan kun je het beste online vergelijken voordat je koopt. In reiswinkels komen er vaak meer kosten bij dan wanneer je je ticket online boekt.

Een andere mogelijkheid om goedkoop naar Kopenhagen te vliegen is door je vliegticket te combineren met een hotelovernachting. Er zijn namelijk verschillende aanbieders, waaronder Expedia, die combinatietickets aanbieden. Wil je in Kopenhagen een auto huren, dan kun je ook je vliegticket combineren met autohuur. Je betaalt dan in totaal vaak minder dan wanneer je je ticket en hotel/autohuur los zou boeken.

Heb je je goedkope ticket naar Kopenhagen gevonden, dan kun je nog extra besparen door te kijken naar de bagage-opties. Als je een weekend naar Kopenhagen gaat, heb je waarschijnlijk niet zoveel bagage nodig. Overweeg daarom eens met enkel handbagage te reizen. Er zijn luchtvaartmaatschappijen waarbij het ticket goedkoop is, maar dan wel als je zonder bagage op reis gaat.

Mocht je besluiten alleen voor handbagage te kiezen, houd dan tijdens het inpakken voor Kopenhagen wel rekening met de voorschriften van de luchthavens. Koop kleine flesjes deodorant en gezichtsverzorging. Controleer de grootte van je tas, zodat deze als handbagage mee mag.

 (photo © Lars Plougmann)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021