Excite

Goedkoop vliegen naar Wenen

Goedkoop vliegen naar Wenen

Wenen is een prachtige stad om te bezoeken en het vliegtuig is een ideaal vervoersmiddel. Wanneer je met het vliegtuig vanaf Schiphol of Brussel vliegt, ben je er in circa twee uur. Er worden door verschillende maatschappijen vliegtickets naar Wenen aangeboden. Hoe kies je daaruit de voordeligste?

Goedkope vluchten vinden

De meeste vliegmaatschappijen zetten nieuwe tickets in de ochtend op het internet. Gezien goedkope vliegtickets vaak in beperkte mate beschikbaar zijn, is het verstandig om in de ochtend te zoeken naar een goedkoop vliegticket. Dit geldt uiteraard niet voor reisbureaus. Goedkope vluchten kan je echter het beste online boeken, aangezien je bij telefonisch boeken en boeken via een reisbureau doorgaans nog extra reserveringskosten betaalt. Wat betreft het moment van vertrek is het slim om te zoeken naar vluchten op een doordeweekse dag. Deze zijn over het algemeen goedkoper dan vluchten in het weekend. Wanneer je vlakbij de grens woont, kan het lonend zijn de prijzen van vliegtickets vanaf Duitse vliegvelden te vergelijken.

Last minute vliegen naar Wenen

Hoewel last minute de naam heeft extra voordelig te zijn, is dit niet altijd het geval. De goedkopere tickets zijn doorgaans al eerder verkocht, waardoor deze niet meer beschikbaar zijn. Wanneer je in de schoolvakantie of rond de feestdagen wilt vliegen, kan je een goedkoop last minute ticket naar Wenen wel vergeten. Wil je in zo’n geval een goedkoop vliegticket hebben kan je beter drie maanden vooruit boeken. Wanneer je in het laagseizoen vliegt is de kans op een goedkoop last minute ticket het grootst.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021