Excite

Boek snel een goedkoop vliegticket naar Istanbul

De één geeft zijn geld uit aan een vliegticket naar Bangkok, terwijl de ander het liever iets voordeliger doet en de zon, zee, strand, cultuur en rijke geschiedenis dichter bij huis zoekt. Hoe? Door een goedkoop vliegticket naar Istanbul te boeken. Dat kan tegenwoordig al voor een paar tientjes. En er zijn mogelijkheden om dit nóg goedkoper te doen!

Complete reizen

Wie een goedkoop vliegticket naar Istanbul wil boeken, denkt al snel aan zo minimaal mogelijk: alleen het ticket boeken en dat is alles. De gedachte is juist, maar de uitkomst niet. Als je namelijk alleen een ticket boekt, heb je niet per definitie de beste deal. Het is soms veel slimmer om naast een vliegticket ook een hotel te boeken. Of beter nog: een all-inclusive. Dan betaal je één bedrag voor een complete reis, inclusief overnachtingen en maaltijden. Je krijgt dan meerdere keren korting, waardoor je soms voor je vliegreis alleen nog maar twintig of dertig euro hoeft te betalen. Natuurlijk is de reissom wel groter dan de prijs voor alleen een ticket, maar als je enkel een ticket koopt, zul je toch ook iets voor overnachtingen en maaltijden moeten regelen. Het hangt er dus voornamelijk van af welke reisformule je zelf in gedachten hebt voor je trip naar Istanbul.

Goed plannen

Bij het zoeken naar een goedkoop vliegticket naar Istanbul helpt het sowieso om goed te plannen. Een ticket naar een warm land in het hoogseizoen is vaak veel duurder dan hetzelfde ticket buiten het hoogseizoen. Het eerste weekend van September kan bijvoorbeeld al een groot verschil maken ten opzichte van het laatste weekend van Augustus. Als de reistijd voor jou niet zoveel uitmaakt, dan heb je de eerste besparing op die manier al binnen. Als je dan nog naar last minutes kijkt, zit je helemaal goed. Bekende vergelijkingssites voor vliegtickets die je zeker een goede deal zullen kunnen voorstellen zijn bijvoorbeeld vliegtickets.nl en worldticketcenter.nl.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021