Excite

Waar kun je goedkoop vluchten boeken?

Om voordelig naar de zon, de sneeuw of een stad te reizen hoef je al lang niet meer alle reisbureaus af. Er zijn diverse vliegtuigmaatschappijen die goedkope tickets als handelsmerk hebben. Bovendien kun je vanuit je luie stoel het internet afstruinen op zoek naar de maatschappij waar jij zo goedkoop mogelijk vluchten kunt boeken.

Goedkoop vluchten boeken bij low cost airlines

Zo'n tien jaar geleden verschenen ze op de markt: de lowbudget vliegtuigmaatschappijen. De beroemde vliegtuigmaaltijd verdween bij deze bedrijven, maar de prijs voor een vliegticket daalde ook. De prijsvliegers vliegen over heel de wereld. Dus als je op zoek bent naar vluchten die je zo voordelig mogelijk wilt boeken, ga dan eens online langs bij deze low cost airlines. De Ierse vlieger Ryanair is bijvoorbeeld zo'n maatschappij. Kijk wat een vlucht naar je gewenste bestemming kost op ryanair.com. Nog een bekende maatschappij waar je goedkoop vluchten kunt boeken is EasyJet. Deze kun je vinden op easyjet.com.

Vergelijk vluchttarieven en zoek het voordeligste vliegticket

Behalve de low cost airlines hebben ook gewone luchtvaartmaatschappijen, zoals KLM en Transavia, regelmatig goedkope tickets in de aanbieding. Om alle kansen te benutten als je zo goedkoop mogelijk vluchten wilt boeken, kun je ook websites bezoeken die prijzen van vliegtickets vergelijken. Vluchten met lijndiensten, charters en low cost airlines vind je bijvoorbeeld verzameld op vliegtarieven.nl. Ook op vliegwinkel.nl kun je vliegtickets vergelijken. En weet je zeker dat je vanuit Amsterdam wilt vertrekken naar je vakantiebestemming. Dan kun je ook kijken op schiphol.nl of je goedkoop vluchten kunt boeken. Let wel tijdens het boeken van het vliegticket op de voorwaarden: de prijzen kunnen exclusief servicekosten zijn.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020