Excite

Leuk: goedkoop weekendje weg Nederland!

Als je eens zin hebt in een goedkoop weekendje weg in Nederland, dan is het natuurlijk het slimst om eerst bij jezelf in de buurt te kijken. Bekijk eens een paar weken achter elkaar de plaatselijke krant, kijk op websites en bijvoorbeeld in de bibliotheek en lees de gemeentegids. Hier zie je vaak dat er tal van evenementen georganiseerd worden, waar je helemaal niets voor hoeft te betalen. Natuurlijk is dat nog niet helemaal 'weg', maar het is wel lekker goedkoop.

 

Als je écht een goedkoop weekendje weg wilt in Nederland, dan begin je natuurlijk bij het zoeken van goedkoop vervoer. In de zomermaanden organiseert de NS vaak acties waarbij je onbeperkt mag reizen voor een paar tientjes. Dat is veel voordeliger dan bijvoorbeeld met de auto gaan. Daarnaast kun je natuurlijk ook fietsen, wandelen of op een andere manier voordelig vervoer zoeken, bijvoorbeeld door iets te delen of met een heel zuinige auto te gaan.

 

Overnachten doe je vanzelfsprekend niet in luxe hotels - of het moet een ontzettend goede last minute actie zijn geweest - maar bijvoorbeeld in een Bed & Breakfast. Dit is gezellig, goedkoop en de eigenaar van de B&B kan je vaak veel vertellen over de omgeving, waardoor je tijdens je tripje dingen ziet die je anders misschien helemaal overgeslagen zou hebben. Natuurlijk geldt hier ook weer: oriënteer je thuis vast via internet en kijk welke gratis bezienswaardigheden je kunt bezoeken, waar leuke acties zijn en of je nog ergens kortingsbonnen kunt scoren die jou het ultieme goedkope weekendje weg in Nederland op kunnen leveren!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020