Excite

Goedkoopste hotel in Moss (Noorwegen)

Moss is een kuststad in het zuiden van Noorwegen en komt de laatste jaren op als een populaire toeristische bestemming in Scandinavië. Deze rustige stad biedt leuke historische bezienswaardigheden, er zijn ruim vijftig verschillende stranden en het is een brandpunt van kunst en cultuur. Laat je verrassen door deze onbekende regio en boek het goedkoopste hotel in Moss in Noorwegen. Wij geven je tips om deze accommodatie te vinden.

Je kunt het goedkoopste hotel in Moss vinden door zelf op het internet te zoeken. Booking.com is een bekende website die hotels aanbiedt in steden over de hele wereld, waaronder Moss. Andere mogelijkheden zijn Hotels.com, Expedia.nl, Goedkope-hotels.nl en Tripadvisor.com. Tevens kan je kijken op de toeristische website van Moss. Surf naar Visitnorway.com en zoek de specifieke informatie over Moss even op.

Marché Rygge Vest Airport Hotel ligt op slechts tien kilometer van de luchthaven van Moss en is een ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Datzelfde geldt voor Moss Hotel dat gelegen is in een rustig voetgangersgebied. Het treinstation van Moss, dat de stad met andere bekende steden zoals Oslo, Bergen en Trondheim verbindt, ligt slechts op zeshonderd meter wandelen. Een derde optie is het Mitt Hotel, eveneens vlakbij het station van Moss. Je zit dan voor weinig geld in een goed hotel en wandelt zo naar de baai van Verlebukta en het kanaal van Mosse-sundet. Het hotel heeft een gratis sauna en WiFi.

Moss, dat veertigduizend inwoners heeft, beschikt sinds 2008 over een internationale luchthaven die aanvankelijk dienst deed als een militair vliegveld. Moss Airport, Rygge doet niet alleen dienst voor toeristen die Moss willen bezoeken maar ook voor reizigers die verder willen reizen door het oosten van Noorwegen en naar Oslo, dat op slechts zestig kilometer van Moss ligt. RyanAir vliegt veel op Moss en biedt van daaruit goedkope vluchten naar Oslo aan. Vanaf Rygge kan je de stad Moss bereiken met een shuttlebus of met een speciale treinverbinding.

 

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020