Excite

Wat is de goedkoopste periode voor New York?

Wat is de goedkoopste periode voor New York?

Het is helemaal niet gemakkelijk om te zeggen wat precies de goedkoopste periode is om New York te bezoeken. Het is namelijk ook geheel afhankelijk van het hotel en de speciale eisen die je hebt. Wel heb je duidelijk verschil in de prijzen van vliegtickets en hotels.

Duurdere periodes

Probeer sowieso de duurdere periodes te vermijden. Ga dus niet in het hoogseizoen wanneer iedereen vakantie heeft. Hoteleigenaren zullen de prijzen dan behoorlijk omhoog knallen. Ook rond feestdagen kan een citytrip naar New York duurder uitvallen dan je wellicht had verwacht. Ga dus niet rond kerst of de jaarwisseling naar New York, dit kost je veel meer geld. Hetzelfde geldt voor typische Amerikaanse feestdagen, zoals Bevrijdingsdag (4 juli) of Halloween (30 oktober).

Weekend of midweek?

De prijzen van een weekend of midweek hoeven niet heel veel van elkaar te verschillen. In een weekend kun je kiezen voor een zakelijk hotel. Deze hebben vaak een speciale aanbieding, omdat er in de weekenden veel minder zakenreizigers zijn.

Vergelijk prijzen

Een stedentrip naar New York kan zo goedkoop of duur uitvallen als je zelf wilt. Wees alert op de prijzen en vergelijk alles goed. Wanneer je op internet goed zoekt, kun je interessante aanbiedingen vinden voor een trip naar New York. De periode maakt dan weinig uit, want zelfs in de duurdere periodes kun je nog goedkope aanbiedingen vinden. Je kunt ook eens informeren bij een reisbureau, of kijk op expedia.nl, om vliegtickets in combinatie met hotels goed te vergelijken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021