Excite

Boek het goedkoopste ticket naar Bangkok

Vakantie vieren in Azië zonder een jaar te hoeven sparen voor het ticket? Met onze tips vind je het goedkoopste ticket naar Bangkok en houd je nog meer dan genoeg geld over om daar wat leuke dingen te doen. Of misschien dit jaar nog wel een keer te gaan!

Prijzen vergelijken levert korting op

Het goedkoopste ticket naar Bangkok vind je niet als je gewoon naar een willekeurige luchtvaartmaatschappij gaat en daar een ticket boekt. Prijzen vergelijken is belangrijk. Via vergelijkingssites kom je op luchtvaartmaatschappijen die je zelf misschien helemaal niet kende. Wist je bijvoorbeeld dat je via Royal Jordanian al voor prijzen vanaf 569 euro een ticket naar Bangkok kunt boeken? Bij veel bekende maatschappijen ligt dat bedrag al snel een paar honderd euro hoger. Prijzen vergelijken kan onder meer via Cheaptickets.nl en Vliegwinkel.nl. Geef altijd aan dat je flexibel bent in je reisdata, dan krijg je zeker de beste aanbiedingen.

Wil je het liefst met een grote luchtvaartmaatschappij vliegen omdat dat vertrouwder voelt? De grootste maatschappijen die vanaf Nederland naar Bangkok vliegen zijn KLM, China Airlines en EVA Air.

Kies een ander vertrekpunt

Het kan soms ook veel geld schelen als je een ander vertrekpunt kiest. Vluchten naar Bangkok vertrekken vanuit Nederland meestal vanaf Schiphol, maar mogelijk ben je in de gelegenheid om vanuit Duitsland of België te vliegen. Er zijn luchthavens die net over de grens liggen en lagere kosten rekenen aan luchtvaartmaatschappijen, waardoor de ticketprijzen ook lager kunnen zijn. Daar kun je makkelijk je voordeel mee doen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020