Excite

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Istanbul

De Hagio Irene, de restanten van de muren van Constantinopel, de Haghia Sofia, de Galatatoren, de Gouden Poort: het is zo maar een greep uit de bezienswaardigheden die van Istanbul zo'n interessante stad maken. Wil je zelf ook wel eens ervaren hoe het is om op de grens tussen twee werelddelen rond te lopen? Volg dan onze tips en vind de goedkoopste vliegtickets naar Istanbul.

Wees flexibel

Voor je op zoek gaat naar tickets, moet je natuurlijk weten wanneer je precies kunt reizen. Of beter gezegd: je moet weten hoe flexibel je kunt zijn. De goedkoopste vliegtickets naar Istanbul vind je namelijk alleen als je heel flexibel bent en je vertrekdatum af kunt laten hangen van het prijskaartje. Dan kun je namelijk elke aantrekkelijke last minute boeken die je tegen komt en betaal je nooit te veel. Last minute aanbiedingen vind je onder meer via Worldticketcenter.nl, eBookers.nl en Cheaptickets.nl.

Boek rechtstreeks

Soms kan het qua prijs nog interessanter zijn om rechtstreeks bij een luchtvaartmaatschappij te boeken. Corendon biedt bijvoorbeeld al tickets aan vanaf € 59. Ook Transavia en Ryanair staan bekend om hun goedkope tickets. Ook hiervoor geldt weer: bekijk de last minute aanbiedingen en lees goed of ergens informatie staat over extra kosten. Maak een overzichtje en noteer daarin alle relevante informatie en maak op basis daarvan je keuze. Lukt het je niet alleen? Dan kun je altijd nog een reisbureau inschakelen. Om te kunnen concurreren met online reisbureaus, hebben zij tegenwoordig ook heel interessante aanbiedingen voor je.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021