Excite

Neem de goedkoopste vlucht en geniet in romantisch Rome

Rome is de hoofdstad van Italië en van het voormalig Romeinse Rijk. De stad heeft dan ook veel bezienswaardigheden. Voorbeelden uit de tijd van het Romeinse Rijk zijn het beroemde Colosseum, het Forum Romanum en het Pantheon. De Trevifontein en de Sint-Pietersbasiliek zijn van de 18e eeuw en ook wereldberoemd. Al deze pracht kan je bewonderen door de goedkoopste vlucht naar Rome te boeken.

Vliegveld

Rome heeft twee vliegvelden. Vliegveld Rome Ciampino is een gecombineerde civiele en militaire luchthaven 15 kilometer ten zuidoosten van de stad. Deze luchthaven heeft geen treinverbinding met Rome maar wel een metroverbinding. Het vliegveld Fiumicino Airport, ook wel Leonardo da Vinci International Airport, ligt op 26 kilometer van de stad. Dit is de belangrijkste luchthaven van Italië. Vanaf deze luchthaven vertrekt iedere 30 minuten een directe treinverbinding naar het centraal station van Rome. Een ticket voor deze Leonardo Express kost 9,50 euro.

Boek een vliegticket

Het goedkoopste vliegticket naar Rome vind je op het internet. De websites die je kan gebruiken zijn vliegtickets.nl, skyscanner.nl en cheaptickets.nl. Op deze sites kan je tickets van verschillende maatschappijen vergelijken. Een ticket van Schiphol naar Rome vind je vanaf ongeveer 150 euro. Als je geld wilt besparen kan je overwegen om vanaf een buitenlandse luchthaven te vertrekken (Düsseldorf, Brussel of Bremen) of alleen handbagage mee te nemen. Een vliegticket naar Rome is zo gevonden en je bespaart de boekingskosten van een reisbureau. Je houdt meer geld over om in Rome leuke dingen te doen, zoals genieten van de musea en het zeer uitgebreide uitgaansleven!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020