Excite

De goedkoopste vluchten naar Barcelona

Op internet zijn de goedkoopste vluchten naar Barcelona gemakkelijk te vinden. Op sites als skyscanner.nl en cheaptickets.nl worden namelijk diverse aanbieders met elkaar vergeleken en jij kunt meteen de voor jou voordeligste vlucht boeken.

Barcelona: Catalaanse trots

Barcelona is de op één na grootste stad van Spanje en bevindt zich in de autonome regio Catalonië. Deze metropool is één van de belangrijkste culturele centra van Europa en daarnaast speelt momenteel de beste voetbalclub van de wereld zijn thuiswedstrijden in deze stad. In Barcelona is dan ook meer dan voldoende te zien en te beleven. Uiteraard kun je de prachtige Sagrada Família bekijken, maar laat je ook eens verrassen door de diverse middeleeuwse buurten en charmante eetgelegenheden in de relatief minder bekende delen!

Vliegen naar Barcelona

Vanuit Nederland kun je vanaf diverse luchthavens naar deze Spaanse stad vliegen. Het gaat dan meestal om een rechtstreekse vlucht. Zo vlieg je bijvoorbeeld vanaf Schiphol in iets meer dan twee uur naar Barcelona. De vlucht wordt dan verzorgd door KLM, Vueling, easyJet of Transavia. Het kan zeker lonen om de tarieven van de laatste twee maatschappijen in de gaten te houden.

Transavia vliegt ook vanaf de vliegvelden van Eindhoven en Rotterdam rechtstreeks naar Barcelona. De vlucht duurt in beide gevallen ook zo'n twee uur. De tarieven kunnen iets verschillen ten opzichte van die worden gerekend voor een vlucht vanuit Amsterdam, maar veel zal het niet schelen.

Tot slot is het raadzaam om de tarieven die maatschappijen rekenen voor een directe vlucht vanuit Brussel of Düsseldorf naar Barcelona in de gaten te houden. Deze vluchten nemen ook zo'n twee uur in beslag.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019