Excite

Verwen jezelf met een goedkope all in vakantie

In een luxe hotel vakantie vieren, wie wil dat niet? Zeker als de prijs erg laag is, wordt dat aantrekkelijk. Wie graag wat wil besparen op zijn of haar vakantie en niet in wil leveren, of wie denkt dat een luxe vakantie niet voor zijn of haar budget is weggelegd, moet vooral doorlezen. Met deze tips lukt het jou namelijk ook om een goedkope all in vakantie te scoren.

Wat is 'all in'?

Een klassieke vakantie bestaat uit een aantal kosten. Je moet de reis betalen, je betaalt overnachtingen en je betaalt maaltijden. Daarnaast kun je nog extra geld uitgeven aan excursies of souvenirs, maar die kosten heb je volledig zelf in de hand. Slapen en eten niet; dat moet sowieso. Een all in vakantie betekent dat die kosten inbegrepen zijn. Het geld dat je dan nog mee op reis moet nemen, kun je volledig uitgeven aan extra dingen. Door een goedkope all in vakantie te boeken, kun je dus veel geld besparen; des te lager de prijs, des te lager de kosten van je vakantie.

Waar boeken?

Een goedkope all in vakantie boek je het makkelijkst via internet. Via Wereldreisgids.nl krijg je bijvoorbeeld met één druk op de knop een overzicht van last minute all inclusives. Hetzelfde geldt voor sites als Allinclusivezonvakanties. Ook bij een reisbureau kun je terecht voor dit type vakanties. Informeer hier specifiek naar last minute aanbiedingen van all inclusive vakanties, want dan krijg je dubbel voordeel: als eerste omdat je een pakket kiest en daarnaast omdat het om een last minute gaat. Wie weet zit jij binnenkort ook wel voor nog geen €200 in het zonnige Griekenland of Turkije!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021