Excite

Goedkope vakantie? Boek een hotel in Groningen!

Een goedkope vakantie start met een hotel in Groningen! Zo'n hotel vind je gemakkelijk op internet. Op sites als hotelspecials.nl en booking.com worden namelijk alle acties met elkaar vergeleken en daarnaast kun je de oordelen van eerdere gasten doornemen. Bovendien kun je de accommodatie van jouw keuze meestal direct boeken!

Groningen: mooie noordelijke provincie

In de noordelijk gelegen provincie Groningen wonen iets meer dan een half miljoen mensen. Een groot deel hiervan woont in de gelijknamige provinciehoofdstad. De stad Groningen is een gezellige stad waar altijd wel wat te doen of te zien is. Bezoek bijvoorbeeld het befaamde Groninger Museum of de Martinitoren. 's Avonds kun je daarnaast heerlijk dineren in een van de vele eetcafés. Maar ook in de Groningse dorpjes is van alles te zien. Bezoek bijvoorbeeld eens een authentieke streekmarkt of maak een wandeling in de veelal ongerepte natuur.

Hotels in de provincie Groningen

Middenin het centrum van de bruisende universiteitsstad Groningen bevindt zich het Eden City Hotel. Deze accommodatie beschikt over 93 kamers die allemaal zijn voorzien van onder meer een eigen badkamer en een bureau. De plaatselijke Grote Markt en de belangrijkste winkelstraten zijn op loopafstand te vinden.

In Loppersum, op een kwartiertje rijden van de provinciehoofdstad, ligt het Hotel Spoorzicht. De meeste kamers van dit hotel bevinden zich in een monumentaal gebouw en enkele in de zojuist voltooide moderne hotelvleugel. Daarnaast beschikt deze accommodatie over een eigen restaurant waar je kunt genieten van typische streekgerechten.

Op de grens van de provincies Groningen en Drenthe is het Best Western Hotel Stadskanaal te vinden. De hotelkamers zijn standaard voorzien van diverse moderne faciliteiten en in de nabije omgeving zijn diverse fiets- en wandelroutes uitgestippeld.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021