Excite

Op zoek naar goedkope hotels in Amsterdam Centrum?

Een zoektocht naar goedkope hotels in Amsterdam Centrum begin je best via het internet. Op diverse sites kun je verscheidene aanbieders met elkaar vergelijken en meteen de voor jou voordeligste optie boeken.

De binnenstad van Amsterdam

Amsterdam is de grootste stad en tevens het culturele centrum van Nederland. De hoofdstad staat onder andere bekend om haar zeventiende-eeuwse grachtengordel en musea als het Rijksmuseum en het Stedelijk Museum, die net buiten het centrum liggen. Bovendien heeft Amsterdam een bruisend uitgaansleven en zijn er in de binnenstad veel restaurants te vinden waar je voor een schappelijke prijs goed kunt eten.

Goedkope hotels

In verscheidene delen van het centrum van Amsterdam kun je goedkope hotels vinden. Het Inner Amsterdam (twee sterren) ligt bijvoorbeeld op loopafstand van de bekende musea en vlakbij het Vondelpark. Dit hotel biedt eenvoudig ingerichte kamers en er kan tevens worden ontbeten.

Niet ver van het Inner Amsterdam ligt Hotel Sander (3 sterren). Dit hotel wordt aanbevolen door zowel de ANWB als de Michelin gids en ligt vlakbij het Concertgebouw en de exclusieve P.C. Hooftstraat.

In de oude volksbuurt De Jordaan bevindt zich Hotel de Looier (3 sterren). Dit hotel is gevestigd in een oude diamantfabriek en omringd door allerlei bezienswaardigheden.

Hotel Armada (twee sterren) ligt aan de befaamde Keizersgracht en beschikt over 26 kamers. Dit hotel bevindt zich op loopafstand van bijvoorbeeld Madame Toussaud en de Hortus Botanicus van Amsterdam.

In een rustige, typisch Amsterdam woonwijk ligt het Best Western Leidse Square Hotel (3 sterren). Dit hotel is gunstig gelegen ten opzichte van het Vondelpark, op 350 meter van het Leidseplein.

Al deze hotels bieden dikwijls voordelige overnachtingen aan. Wanneer je dus op zoek bent naar een goedkoop hotel in Amsterdam, kun je altijd even de aanbiedingen bekijken om te zien of je tegen een voordelig tarief in één van deze hotels kunt overnachten. De meeste van bovenstaande hotels zijn aangesloten op websites als booking.com die je snel een overzicht geven van de huidige aanbiedingen op hotels.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021