Excite

Goedkope hotels Disneyland Parijs tijdig boeken!

Met het hele gezin er even tussenuit met een verblijf in het magische Disneyland Parijs, daar kijkt toch iedereen naar uit? Velen blijven er spijtig genoeg weg, wegens te duur. Maar kan het dan niet voordeliger?

Voordelig genieten in Disneyland Parijs?

Wanneer we de verschillende aanbiedingen in de gaten houden, vergelijken en tijdig boeken, is het zeker mogelijk! Niet alleen met de promoties voor voordelig genieten in het pretpark zelf, maar zeker ook met de vele goedkope hotels die zich in de onmiddellijke omgeving van het park bevinden. Inderdaad, precies zoals er het hele jaar promoties worden georganiseerd door het park en de belangrijkste reisorganisatoren, kunnen we ook gouden zaken doen bij het boeken van goedkope hotels in Parijs. Velen schrikken misschien, maar op die manier kunnen we gemakkelijk tot de helft, en in sommige gevallen zelfs meer, besparen op ons verblijf tijdens een tussendoorvakantie in dit pretark met wereldfaam!

Vooral online kunnen we voor goedkope hotels in Disneyland Parijs goede zaken doen.

  • Hotel Domaine de la Brie: uitstekend driesterrenhotel nabij het pretpark. Vanaf 36 euro per nacht.
  • Residhome Val d' Europe: aangename en comfortabele residentie op een boogscheut van Disneyland. Prijs per nacht: 83,40 euro voor vier personen!
  • Ibis Marne La vallee: op wandelafstand van het pretpark. Prijs per nacht: vanaf 35,60 euro per persoon. Een kind tot en met elf jaar logeert hier gratis, met ontbijt.
  • Radisson Hotel: viersterrenhotel op enkele minuten van het pretpark, met gratis pendeldienst naar Disneyland. Prijs per nacht: vanaf 73 euro per persoon.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021