Excite

Goedkope hotels in de provincie Friesland

Goedkope hotels in Friesland vind je gemakkelijk via internet. Op sites als hotelspecials.nl worden diverse accommodaties met elkaar vergeleken en bovendien kun je direct jouw keuze boeken.

Friesland: een bijzonder deel van Nederland

Friesland ligt in het noorden van Nederland en kenmerkt zich onder meer door haar meren, natuurschoon en eigen taal. In deze provincie zijn zowel mooie steden als authentieke dorpjes te vinden. Zo kun je de eeuwenoude plaatsen Franeker en Harlingen bezoeken, maar ook het pittoreske Sloten bekijken. Uiteraard kun je met een boot ook allerlei bezienswaardigheden aandoen.

Goedkope hotels in Friesland

In het dorpje Goutum, op een steenworp afstand van Leeuwarden, bevindt zich Campanile Leeuwarden. Dit hotel beschikt over 51 kamers, die stuk voor stuk modern en comfortabel zijn ingericht en beschikken bureau, internetaansluiting en een eigen badkamer. Vanuit dit hotel kun je gemakkelijk de hoofdstad van Friesland verkennen, maar daarnaast zijn er in de nabije omgeving voldoende fiets- en wandelroutes uitgestippeld.

Het Holland Inn Wolvega ligt uiteraard in Wolvega maar daarmee ook in een van de meest afwisselende streken van Nederland. Zo is het Friese Wold per fiets te bereiken en liggen ook de Weerribben en Giethoorn op korte afstand. Deze accommodatie telt vijftig kamers waarvan een aanzienlijk deel is voorzien van aparte living. In de brasserie van het hotel kun je bovendien terecht voor een drankje en een klein hapje.

Op een steenworp afstand van de Friese Meren en de bossen van Beetsterzwaag is het Emjee Hotel Drachten gevestigd. Dit hotel beschikt onder meer over royale 'comfortkamers' die zijn voorzien van een ligbad en een afzonderlijke douche. Bovendien staat er iedere ochtend een ontbijt klaar in de ontbijtruimte van deze accommodatie. 's Avond kun je terecht in het eigen restaurant, dat in het weekend wordt omgetoverd tot een pannenkoekenhuis.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020