Excite

Goedkope hotels in Praag

Wie Praag zegt, zegt natuurlijk goedkope hotels. Tegenwoordig zijn ze helaas niet zo goedkoop meer als ze een paar jaar geleden waren, maar in vergelijking met Nederland kun je in Praag zeker nog voordelig slagen. En dan zonder dat je in hoeft te leveren op kwaliteit, want zelfs voor vier- of vijfsterrenhotels betaal je hier maar een paar tientjes!

Een mooi voorbeeld hiervan is het viersterrenhotel Hotel Best Western Hotel Selsky Dvur. Dit romantische hotel is gevestigd in een gebouw uit de 18e eeuw, een echt monument. Uiteraard is het wel gerenoveerd, dus deze geschiedenis betekent niet automatisch dat het hier behelpen is. Het hotel is voorzien van een receptie, een bar, een restaurant, een terras en een prachtige tuin. Alle kamers hebben bovendien een bad of douche, een toilet, haardroger, tv, radio en telefoon. Kluisjes zijn tegen betaling ook verkrijgbaar.

Een andere aanrader is Hotel Atlantic, in het midden van het centrum. Met een aantal gezellige pleinen op loopafstand is dit echt een ideale bestemming. Uiteraard heeft ook dit hotel de nodige voorzieningen, waaronder restaurant en bar wintergasten. Het hotel heeft bovendien voldoende parkeergelegenheid. Dat is vooral handig als je met de auto komt of ter plekke een auto huurt. Reserveer parkeerplaatsen wel altijd van tevoren, want meestal zijn ze beperkt beschikbaar. Reken er ook op dat je voor het parkeren moet betalen. Maar dat is, gezien de lage prijs van de hotels, ook wel logisch!

Afbeelding: Flickr account rachel_thecat

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020