Excite

Goedkope hotels in Nieuwpoort

Goedkope hotels in Nieuwpoort vind je het best op sites als booking.com, maar hier vind je ook alvast enkele goede opties.

Nieuwpoort: meer dan een slag in 1600

Wellicht ken je de Vlaamse stad Nieuwpoort van een geschiedenisles over de Tachtigjarige Oorlog en komt de kustplaats je daarom al bekend voor. Maar daarnaast zijn er genoeg redenen om deze stad met een bezoek te vereren. Zo zijn er voldoende bezienswaardigheden in Nieuwpoort te vinden. Je kunt bijvoorbeeld het Marktplein bezoeken, maar ook een heerlijke dag beleven op het mooie strand van de Vlaamse badplaats.

Goedkope hotels in Nieuwpoort

De goedkoopste hotels vind je juist in de nabije omgeving van de Belgische kuststad. Zo ligt het Domein Westhoek bijvoorbeeld tussen de prachtige duinen en op ongeveer een halve kilometer van het strand. Bovendien ben je binnen tien minuten in het centrum van Nieuwpoort. De kamers van deze accommodatie zijn voorzien van eigen badkamer, en tevens beschikt dit hotel over eigen tennisbanen en een groot park.

Iets verder van Nieuwpoort bevindt zich het Hotel Cajou. De kamers van dit hotel zijn comfortabel ingericht en beschikken onder andere over een kleine koelkast, een kluisje en een eigen badkamer. Vanuit een van deze kamers ben je bovendien binnen enkele minuten op het strand; dat ligt namelijk slechts op vijftig meter van Hotel Cajou.

In het hartje van Nieuwpoort is het Hotel Cosmopolite te vinden. De haven en de belangrijkste winkelstraat van de kustplaats zijn op loopafstand van deze accommodatie. Daarnaast stopt voor de deur een tram die direct naar Plopsaland rijdt. Hotel Cosmopolite beschikt over honderddertig trendy ingerichte kamers. Daarnaast kan iedere dag ontbeten worden in de ontbijtzaal.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020