Excite

Waar vind je goedkope hotels in Nijmegen?

Het is een hele klus om goedkope hotels in Nijmegen te vinden. Want waar moet je beginnen met zoeken? Hier vind je alvast een paar goedkopere hotels in Nijmegen. Op websites als booking.com en expedia.nl kun je de hotels in Nijmegen vinden en ook op prijs sorteren. Zo kun je gemakkelijk de goedkoopste hotels vinden. Prijzen genoemd in dit artikel kunnen verschillen, afhankelijk van de periode waarin je een hotel zoekt. Ook het soort kamer dat je boekt is bepalend voor de prijs.

Bastion Hotel Nijmegen ligt aan de snelweg van de A73 en redelijk in de buurt van het stadscentrum van Nijmegen. Er is een prima ontbijt en de kamers zijn voorzien van de nodige luxe. Dit hotel biedt overnachtingen aan van rond de 80 euro per nacht.

Je kunt ook naar het Amrâth Hotel Belvoir. Dit hotel ligt aan de snelweg en hierdoor kun je niet alleen snel naar Nijmegen, maar ook naar Arnhem. Tevens heb je prachtige natuur in de omgeving. Een fietstocht maken is dus een leuke optie. Er is een binnenzwembad aanwezig in het hotel. Een overnachting kost ongeveer 89 euro.

B&B de Prince is een sfeervolle Bed and Breakfast en ligt op tien minuten van het centrum vandaan. Wees op tijd met reserveren, want er zijn slechts 22 kamers beschikbaar. Er is een welnesscenter aanwezig en gasten krijgen een lekker ontbijt. Een overnachting kan 50 euro kosten, maar dan heb je wel een gedeelde badkamer. Er zijn ook kamers van rond de tachtig euro, waarbij je wel een eigen badkamer hebt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021