Excite

Mooie én goedkope hotels in Oostende

Oostende is één van de meest bekende en meest geliefde badplaatsen in België. Het plaatsje ligt aan de Belgische kust, op een erg centrale plek. Hoewel er maar 70.000 mensen wonen, heeft Oostende zelfs een eigen zee- en luchthaven. Natuurlijk komen er jaarlijks talloze Nederlanders, Belgen, Duitsers en andere vakantiegangers naar Oostende. Ook jij kunt hier eens heen gaan, zelfs als je het niet zo breed hebt. Er zijn namelijk ook veel goedkope hotels in Oostende!

 

Natuurlijk zijn de prijzen van de goedkope hotels in Oostende afhankelijk van het seizoen, maar dat betekent niet dat we niet alvast wat namen kunnen geven. Een goede keuze is bijvoorbeeld het Alpha Hotel Oostende. Dit hotel ligt op maar 50 meter afstand van de winkelstraten én het strand. Per persoon per nacht betaal je hier om en nabij de €30, afhankelijk van het seizoen en wat je precies wilt. Elke kamer is onder meer voorzien van een eigen badkamer, haardroger, televisie en telefoon.

 

Iets luxer én minstens zo interessant is The Imperial. In tegenstelling tot wat je met zo'n naam zou vermoeden, behoort The Imperial ook tot de goedkope hotels in Oostende. Dit hotel ligt dicht bij de winkels en het strand en je kunt vanaf hier zelfs een uitstapje naar Brugge maken. Bezoek de Sint Petrus & Pauluskerk of het mooie zeilschip Mercator dat in de haven van het plaatsje ligt. Gasten van The Imperial hebben onder meer beschikking over een eigen badkamer, wifi, een kopieerservice, een leeshoek en natuurlijk een prettige kamer.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020