Excite

Zoek je naar goedkope hotels in Overijssel?

Een goedkoop hotel in de mooie provincie Overijssel heb je via internet in een mum van tijd gevonden. Op sites als hotelspecials.nl en booking.com worden namelijk alle aanbiedingen met elkaar vergeleken en daarnaast kun je de oordelen van eerdere gasten doornemen. Het voor jou meest voordelige hotel kun je bovendien direct boeken!

Overijssel: rustieke provincie in het oosten van Nederland

De provincie Overijssel bestaat voor een groot deel uit met riviertjes en beken doorsneden zandgrond. Belangrijke steden in deze provincie zijn onder andere Almelo, Enschede en Zwolle. In de plaatsen, maar ook in andere authentieke steden en dorpen, is van alles te zien en te beleven. Overijssel kent echter ook veel natuurgebieden en is daarom bij liefhebbers van wandelen en fietsen ook erg populair.

Goedkope hotels in Overijssel

In het centrum van het Overijsselse Hardenberg is het Hotel Restaurant De Bokkepruik gevestigd. Deze accommodatie beschikt over 23 kamers die standaard zijn voorzien van een televisie, gratis draadloos internet en een eigen badkamer. Je kunt de bezienswaardigheden in Hardenberg zelf ontdekken maar genieten van de natuur in het Vechtdal of de Sallandse Heuvelrug.

Vlakbij de grens met Duitsland ligt het Hotel Tubbergen. Dit hotel is gevestigd in een oude karakteristieke boerderij en beschikt over 25 ruime kamers die zijn voorzien van diverse moderne faciliteiten. De gezellige winkelstraat van Tubbergen ligt op loopafstand van deze accommodatie.

Aan de rivier de Vecht, tussen Dalfsen en Ommen in, is Mooirivier te vinden. Dit hotel beschikt over 175 stijlvol ingerichte kamers en een eigen restaurant waar je voor een schappelijke prijs kunt dineren. De Hanzestad Zwolle is bovendien binnen een kwartier te bereiken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020