Excite

Beste deals: goedkope hotels in Rotterdam

De prijzen voor hotelovernachtingen in Nederland liggen relatief hoog, zeker in vergelijking met omringende landen. Toch zijn er uitzonderingen. Zo zijn er bijvoorbeeld meer dan genoeg goedkope hotels in Rotterdam waar je heerlijk kunt verblijven en niet in hoeft te leveren op luxe of comfort. Wij geven een aantal leuke voorbeelden.

Hotel De Beer, beregoed!

Een echte topper onder de goedkope hotels in Rotterdam is Hotel De Beer. Dit hotel heeft maar liefst vier sterren, maar biedt wel overnachtingen aan vanaf €59 voor twee personen. Het hotel ligt in een rustig deel van Rotterdam, lekker dichtbij de Brielse Maas. Het heeft een eigen restaurant, zwembad en meer dan genoeg parkeergelegenheid. Gratis, ook niet onbelangrijk! Vanaf het hotel kun je eenvoudig in het centrum van de stad komen en bijvoorbeeld musea of winkels bezoeken. Gezellige restaurantjes zijn er volop en ook een uitstapje naar het strand van Rockanje is een leuke optie.

Regardz Airport Hotel Rotterdam

Een prima alternatief is Regardz Airport Hotel Rotterdam. Dat hotel heeft eveneens vier sterren en ook daar beginnen de prijzen bij €59 per nacht, voor twee personen. Het hotel ligt op tien minuutjes afstand van het centrum. Wie met de auto komt, kan hier gratis parkeren. De kamers van dit hotel beschikken onder meer over een minibar, broekpers, koffie- en theefaciliteiten, televisie, telefoon en een comfortabele badkamer. Het hotel is bovendien voorzien van een Frans-Italiaans restaurant, een heerlijk terras aan het water en een gezellige bar. Tot slot: met gratis draadloos internet zou je eventueel ook nog je mail kunnen bekijken, mocht je dat willen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020