Excite

Zo vind je goedkope hotels in Utrecht centrum

Een heerlijk verblijf in een grote stad, met alle voorzieningen in de buurt. Dat moet wel een fortuin kosten. Niet in de volgende goedkope hotels in Utrecht centrum althans! Je verblijft dan op A-locaties, maar betaalt zeker geen bijbehorende prijzen. Soms is het wel een kwestie van snel beslissen, maar met deze tips ben je in ieder geval gegarandeerd van veel keuze.

Ruime keuze

Een ruime keuze aan goedkope hotels in Utrecht centrum vind je in ieder geval via Booking.com. Daar vind je bijvoorbeeld een aanbieding van Kilim B&B, waar je voor een paar tientjes per nacht kunt verblijven. Kilim B&B ligt in het centrum van de stad en heeft mooie kamers met onder meer gratis WiFi. Ook kun je hier genieten van een lekker ontbijtje. De kamers zijn allemaal voorzien van televisie met de kabelkanalen. Zelfs als je binnen blijft, hoef je je dus niet te vervelen.

Weekendje weg

Als je graag een weekendje weg wilt naar Utrecht, dan kijk je eerst op Weekendjeweg.nl. Weekendjeweg.nl biedt al overnachtingen voor twee personen aan vanaf € 59. Je kunt kiezen voor een hotel als het Sandton Malie Hotel, maar ook voor een Mystery Hotel. Je weet dan niet waar je terecht komt, dat is nog een verrassing. Het leuke van de mystery-aanbieding is dat hij extra voordelig is én dat je misschien ergens komt waar je zelf helemaal niet aan gedacht zou hebben. Natuurlijk wordt wel gegarandeerd dat je in het centrum van Utrecht verblijft. Wat dat betreft zit je dus al goed.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020