Excite

Goedkope hotels in de dure stad Venetie

Goedkope hotels in Venetie? Dat lijkt haast een onmogelijke opgave. De Italiaanse stad Venetië is namelijk één van de duurste steden van Europa. Vaak wordt Venetie genoemd wanneer het gaat om dure hotels. En ja, de stad heeft erg veel dure hotels. Is het dan wel mogelijk om er goedkoop te kunnen slapen als je een weekend naar Venetie gaat?

Ja, gelukkig is het zeker mogelijk om ook goedkope hotels te vinden. Je moet alleen wel goed zoeken. Ook de periode waarin je reist is erg afhankelijk van de prijs. In het hoogseizoen zijn de hotels een stuk duurder. Ook tijdens de Carnavalsperiode is het erg druk in de stad en gooien de hoteleigenaren de prijs direct omhoog. Probeer dus in een periode te gaan waarin het minder druk is.

Je kunt ook goed gebruik maken van speciale aanbiedingen. Denk aan last minutes of aanbiedingen waarbij je bijvoorbeeld de derde nacht gratis krijgt. Dit kan je uiteindelijk veel geld besparen en maakt je hotelovernachting veel goedkoper.

Een andere optie is om hotels te zoeken buiten Venetië. Je kunt dan met het openbaar vervoer naar de stad gaan, of je auto in de parkeergarage plaatsen. Het kan uiteindelijk toch flink geld besparen.

Uiteindelijk is het vooral belangrijk om de prijzen goed met elkaar te vergelijken. Je hebt verschillende sites, zoals booking.com en expedia.nl waar je hotels kunt vinden. Je ziet dan meteen hoeveel geld je kwijt bent voor een overnachting. Ook kun je reacties lezen van andere mensen. Zo weet je ook meteen meer over de kwaliteit van het hotel.

 (photo © joeduck)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020