Excite

Leuke en goedkope hotels in Wenen

Een weekend naar Wenen? Dat kun je zo goedkoop en zo duur maken als je zelf wilt. Omdat we er vanuit gaan dat dat laatste je voorkeur heeft, hebben we vast een selectie gemaakt van goedkope hotels in Wenen. Met een verblijf in deze hotels ben je zeker van een comfortabele overnachting en een goede service, zonder dat je er een persoonlijke lening voor af hoeft te sluiten.

Een van de mooiste goedkope hotels in Wenen is toch wel Hotel Austria. Dit hotel lijkt erg luxe - en dat is het ook - maar biedt ook voor mensen met een kleiner budget mooie mogelijkheden. Als je een gewone dubbele kamer wilt, betaal je bijvoorbeeld tenminste €109, maar je kunt ook gaan voor een economykamer. Daarvoor beginnen de prijzen al bij €60 per nacht. Je hebt dan geen douche en toilet in je kamer, maar wel ontbijtbuffet en Wifi. De douche en het toilet zijn op de hoek in de gang te vinden; ook geen ramp dus!

Een andere geweldige optie is Hotel Mercure Grand Hotel  Biedermeier. Dit hotel is wat duurder dan Hotel Austria, maar het behoort nog steeds tot de goedkope hotels in Wenen. Voor een overnachting in dit hotel betaal je ongeveer €99 per nacht. Je logeert dan wel midden in het centrum en dicht bij alle bezienswaardigheden. Als gast kun je gebruik maken van het fitnesscentrum, maar ook van de sauna en het solarium.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020