Excite

Goedkope lastminute vliegvakanties

Besluit je opeens dat je er even lekker tussenuit wilt? Dan kun je een lastminute boeken. Vaak is een lastminute vakantie nog goedkoop ook. Tenzij je profiteert van vroegboekkorting is het boeken van een lastminute de manier om op je vakantie te besparen. Op internet vind je verschillende handige websites die alle lastminute vakanties voor je op een rij zetten, zoals lastminuteszoeken.nl.

Daarnaast is vakantieveilingen.nl een website die steeds populairder wordt. Hier biedt je op een lastminute vakantie. Bij elke aangeboden vakantie staat een klokje dat afloopt. Als de tijd op is, krijgt de hoogste bieder de vakantie. Het kan even duren, want soms staat het klokje van de vakantie die je wilt op vier uur op het moment dat je biedt. Je moet dan constant blijven opletten of iemand niet iets hoger biedt dan jij, en of je er eventueel weer overheen wilt bieden.

Op dit moment worden er vooral veel lastminute zonvakanties aangeboden. Zoals naar Turkije, Griekenland en Portugal. Als je vandaag een vakantie boekt voor morgen, zit je voor slechts circa 280 euro 8 dagen in Albufeira in Portugal. Vakantieaanbieders die vaak goedkope lastminute vakanties aanbieden zijn Arke, Neckermann reizen, Landal Greenparks, Jiba, Kras vakanties, Peter Langhout reizen en Corendon vliegvakanties.

Nog een tip is vakantiediscounter.nl. Hier vind je zeer goedkope vliegvakanties. Ook voor verre reizen zoals naar Brazilië, Indonesië of Thailand vind je hier goedkope lastminutes. De website heeft een laagste prijs garantie: vind je de bij hun geboekte vliegvakantie bij een andere aanbieder goedkoper, dan betalen zij je het verschil uit.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Yuichi Kosio

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020