Excite

Zo scoor je een goedkope overnachting in Gent

Je hebt zin in een weekendje weg. Het liefst niet al te ver en zeker niet al te duur. Een goede optie? Een goedkope goedkope overnachting in Gent vinden natuurlijk. Gent is echt een ontzettend mooie stad waar van alles te beleven is. Het is een heel andere stad dan veel Nederlandse steden, waardoor je echt het gevoel hebt in het buitenland te zijn. Met een beetje geluk lukt het je ook nog om te overnachten in het prachtige historische centrum; dan zul je helemaal volop kunnen genieten van je verblijf.

Het goedkoopst overnacht je natuurlijk in een hostel. Ook een goedkope overnachting in Gent is in zo'n hostel gemakkelijk te regelen. Neem nu Hostel 47. Dit mooie, nieuwe hostel ligt aan de rand van het historische centrum van Gent en volgt een heel nieuw concept. Geen vieze, saaie en oude meuk meer, maar een mooi, fris, trendy hostel, dat even goed betaalbaar is. De kamers zijn bedoeld voor twee tot acht personen en in totaal kunnen er 34 mensen in het hostel verblijven. Er zijn genoeg faciliteiten te vinden, denk aan een keuken, mooie badkamers en een lekkere zithoek. Je zit op loopafstand van verschillende stations en kunt vanaf hier dus ook makkelijk de rest van de stad verkennen.

Ook een Bed & Breakfast is een goede optie. Dan heb je een goedkope overnachting in Gent én een lekker ontbijtje erbij. De meeste B&B's in Gent zijn niet midden in het centrum te vinden, maar dat maakt het alleen maar leuker; de locaties zijn namelijk een stuk romantischer en ideaal voor een romantisch weekendje weg.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020